Buiten in de kuil

Nieuwe startlocatie erbij!

Extra Startlocatie,

Vanaf januari 2017 iedere laatste zondag van de maand starten we met de recreanten in de Kuil van Drakensteyn.

De wedstrijdrijders zijn het al aardig gewend dat zij op verschillende trainingslocaties starten. Maar voor de recreanten is dit NIEUW. Dit doen we voorlopig een half jaar op proef omdat daar hele mooie gebieden liggen die we vanaf ’t Hoogt net niet kunnen bereiken.

We willen graag de routes verspreiden en een andere omgeving bezoeken en zo blijft het fietsen leuk en afwisselend. We kunnen vanuit de kuil van Drakesteyn vele kanten op zoals; richting de Tafelberg in Blaricum en Huizen of de Zuiderheide, regio Laren/ Hilversum etc. Mooie MTB routes door de bossen en over de heide.

Buiten in de kuil
Terras “Buiten in de kuil”

Sinds 2016 is er in de kuil van Drakesteyn een paviljoen genaamd “Buiten in de Kuil” waar we na afloop met z’n allen zoals gewoonlijk iets kunnen drinken en/of eten.

Mocht het op de fiets nu net iets te ver zijn, dan kan je er ook met de auto komen want er is genoeg parkeergelegenheid nabij het paviljoen.

Onthoud dus! “Elke laatste zondag van de maand” De datums van de startlocaties staan vermeld op de website onder het kopje Trainingen recreanten. Houd dit goed in de gaten, anders sta je op ’t Hoogt en dan is er geen begeleiding voor de recreanten.

Buiten in de uilStart locatie:

Verzamelen bij de picknicktafel in de kuil vlakbij het parkeerterrein.

LET OP! met auto: Rij via ingang aan de, Hoge Vuursche weg, 3749 AW Lage Vuursche. Er is één richtingsverkeer in de kuil!
kuil-van-drakesteyn
Paviljoen Buiten in de Kuil