MBCyclo Amerongen 2015

Wedstrijd

Voor degenen die (inter-) nationale wedstrijden en/of marathons willen rijden is er een trainingsgroep met doelgerichte trainingen. Hiervoor is er bij de club een gediplomeerde KNWU-trainer. Op de resultaten die de laatste jaren zijn behaald mogen we best trots zijn.

Voor een goed resultaat kan de trainingsgroep niet te groot zijn. Het kan dus gebeuren dat inschrijving helaas niet mogelijk is.

MBCyclo Amerongen 2015

De wedstrijdgroep

De wedstrijdgroep traint in de winter op zaterdagochtend en in de zomer op dinsdagavond. Elk seizoen heeft zijn eigen specifieke trainingen die door de trainer word bepaald.

De wedstrijdgroep is een gevarieerde groep bestaande uit Cross Country-, marathonrijders en downhillers.

Voor deelname aan deze trainingen is er, buiten de contributie, een extra trainingsbijdrage verschuldigd van € 60,- per kalenderjaar. De training zijn op zaterdagen vanaf 9.30 uur (in de winter) en dinsdagen vanaf 19.00 uur (in de zomer).

Bij inschrijving is deelname niet vrijblijvend. Je mag 3x mee trainen om te kijken of deze training bij je past daarna dien je aan te melden via Contact | MBC Midden Nederland (mbc-midden.nl)

Voor vragen over de training kan je contact opnemen met Koen van Valkenhoef via Contact | MBC Midden Nederland (mbc-midden.nl)