MBC-Clubweekend-2022

Lidmaatschap en Contributie

Contributie
Ons basislidmaatschap is € 37,50. Je lidmaatschap kun je uitbreiden met modules voor wedstrijdtraining en lidmaatschappen van KNWU en NTFU. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december.

Het wijzigen van modules dient vóór 30 november van het lopende jaar schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie gemeld te worden.

A MBC Midden NL Basislidmaatschap* € 37,50
B MBC Midden NL Wedstrijdtraining € 60,00
C NTFU Lidmaatschap1 € 37,29
D KNWU Lidmaatschap1 € 14,00
E KNWU Licentiekosten (Eigen Rekening)

* Verplicht
1. Deze bedragen zijn onderhevig aan indexering door de NTFU en de KNWU. MBC Midden Nederland belast de kosten zonder administratieve opslag 1:1 door en informeert leden over eventuele wijzigingen in contributie.

Vignetten

Voor het rijden op mountainbikeroutes zijn vignetten verplicht. Die moet je kunnen tonen als je op een route rijdt. Als lid van MBC Midden Nederland ben je altijd zelf verantwoordelijk voor het kunnen tonen van de benodigde vignetten.

Wij maken veel gebruik van de routes in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ieder MBC-lid is verplicht tenminste het vignet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te hebben. Dat vignet kun je hier kopen.

Vignet Landgoed Den Treek: we adviseren leden dit vignet te kopen. Ook hier rijden we regelmatig met clubritten, je moet dan een vignet kunnen tonen. 

Vignet Natuurmonumenten: rijd je ook nog regelmatig andere MTB-routes, zelfstandig of met de club, dan adviseren we je ook het vignet van Natuurmonumenten aan te schaffen.


KNWU en NTFU Lidmaatschappen

Het KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) lidmaatschap is nodig als je van plan bent om deel te nemen aan officiële wedstrijden van KNWU. Hier vind je info over het KWNU lidmaatschap.

 Het NFTU (Nederlandse Toer Fiets Unie) lidmaatschap is nuttig voor iedere toerfietser. Korting bij toertochten, je fiets(en) verzekerd en veel andere voordelen. Hier vind je info over het KWNU lidmaatschap.


Het lidmaatschap van  KNWU  en  NTFU gaat per 1 januari in en loopt tot en met 31 december


Lid worden

  • Wil je je kind (<18 jaar) aanmelden als lid, vul dan hier het inschrijfformulier in.
  • Wil je jezelf (>18 jaar) aanmelden als lid, vul dan hier het inschrijfformulier in.

Lidmaatschap aanpassen
Ben je lid van MBC en wil je je lidmaatschap aanpassen (bijv. je lidmaatschap van KNWU opzeggen), doe dat dan voor 30 november hier.

Lidmaatschap beëindigen
Opzeggen van je lidmaatschap kan op ieder moment. Restitutie van contributie of vignet vindt niet plaats.
Ben je lid van KNWU en/of NTFU, dan moet je opzeggen voor 30 november. Na die datum kunnen wij jouw lidmaatschap voor het volgende jaar niet meer opzeggen en dien je die kosten nog te betalen.

Je lidmaatschap beëindigen kan hier.