MTB vignet

Vrijwilligers

Vrijwilligers gevraagd,

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de MTB routes flink zijn uitgebreid. Je kunt nu veel routes aan elkaar koppelen en zo behoorlijk wat kilometers wegtrappen. En die komen er niet voor niets!

Op 1 februari 2015 is in het Nationaal Park (Utrechtse) Heuvelrug een MTB-vignet ingevoerd. De inkomsten die met het vignet worden gegenereerd komen ten goede aan het onderhoud, beheer en uitbreiding van het vernieuwde mountainbike routenetwerk in het Nationaal Park Heuvelrug.

MTB Vignet 2017 2018

In het MBC Midden Nederland basislidmaatschap is standaard het vignet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug inbegrepen.

Vrijwilligers hebben we altijd nodig, niet alleen voor onze club maar ook voor de Utrechtste Heuvelrug om de routes te onderhouden. Als je interesse hebt kun je via Facebook direct contact met hun opnemen. @MTBUtrechtseheuvelrug

Ben je bereid om iets voor de club te doen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je meer informatie over het begeleiden van recreanten of jeugd lees dan dit bericht voor de extraatjes.

Verkooppunten vignet en routes.