wachtlijst jeugdclinici MBC

Jeugdclinic voor wachtlijst

Jeugdclinic voor wachtlijst MBC 27-8-2017
De animo van de kinderen voor het mountainbiken is en blijft groot. We werken nu al een paar jaar met een wachtlijst maar we willen deze kinderen toch wel iets bieden vanuit Mountainbike Club Midden-Nederland.
Twee keer per jaar wordt er voor deze kinderen een mountainbike clinic van 2 uur gegeven. De kinderen maken op deze manier kennis met het mountainbiken als sport. De clinic vindt plaats eind januari en eind augustus van het jaar. Het is weer tijd voor de jeugdclinic op 27 augustus 2017. 17 kinderen hebben zich aangemeld en komen met strakke gezichtjes naar ’t Soesterhoogt. We delen de kinderen in twee groepen 6-9 jaar en 10-15 jaar.Ze krijgen allemaal een wedstrijdbordje. Dit is praktisch voor de trainers en ook erg cool voor de kinderen. Cees neemt de kleintjes mee en Richard gaat met de grote kids aan de gang. Zelf spring ik bij als dit nodig is maar intussen kijk ik naar de vorderingen van deze kinderen. Deze clinic is meteen ook de intake voor eventueel nieuwe MTB-talentjes voor de jeugd van MBC.

jeugdclinicZo even remmen, lekker slippen, elkaar niet in de wielen rijden, eventjes klimmen en vooral afdalen en kleine sprongetjes maar we eindigen met een wedstrijdje. Iedereen bleef enthousiast tot het eind en was niet meer te stoppen. Na een leuke groepsfoto werd iedereen bedankt en vooral aangemoedigd om te blijven mountainbiken. Iedere geval zien we deze kids weer over een half jaar bij de volgende clinic.
jeugdclinici MBC
Een aantal kids zullen snel het goede bericht krijgen dat ze ingedeeld zijn bij de jeugdgroepen en iedere zondag kunnen komen mountainbiken. Het was een super mooie dag met weer een enthousiaste groep kinderen. We hopen jullie dat jullie blijven mountainbiken!!

 

Voor meer foto’s kijk dan op Google Albums