VWC MBC jeugd 2016

Uitslagen Veluwse Wintercompetitie

Goede prestaties tijdens de Veluwse Wintercompetitie

Het is een spannende strijd voor sommige MBC’ers  tijdens de Veluwse Wintercompetitie 2016. Een aantal MBC’ers strijden met nog een wedstrijd te gaan in verschillende categorieën mee voor een podium plek en een aantal rijden zeker top 10. Iedere deelnemer verdiend nu al een grote pluim, zeker als we kijken onder welke soms barre weersomstandigheden men moest rijden.

Bij de jeugd in Cat.1 staat Damon Smith op een welverdiende 5e plek en heeft tot nu toe 6 uit 7 wedstrijden gereden. Dat is op zich al een hele prestatie.

Eveneens in Cat.1 staat Storm de Kock op plaats 8 prima prestatie en ook 6 uit 7 gereden. Zie foto hierboven links Storm (blauwe jas) rechts Damon. Cat.2 staat Rick Felten op een keurige 7e plek en ook alle wedstrijden meegedaan. Goed gedaan jongens petje af.

Dan gaan we nu naar  Cat.4 Jeroen Liebrecht staat op een nette 5e plek in het algemeen klassement, kan nog een podium plek halen maar dan zal hij alles uit de kast moeten halen.

In Cat.6  staat Rob Verschoor op de 2e plek. Dat wordt sowieso een podium plek. Hij lijkt dit jaar wel vleugels te hebben zoals hij over het parkoers vliegt. Misschien zit een eerste plek er nog in als je in Lunteren geen hinder ondervindt van turbulentie 🙂 Succes Rob en stijg op naar die 1e plaats.

Rob Verschoor actie VWCRob Verschoor in actie tijdens de VWC op ’t Soester Hoogt

Overige MBC deelnemers:
Cat.2 Koen Engberink – Gijs ter Horst – Yore van Lamoen – Jesper Helmens.
Cat.3 Michiel Manassen – Ivo Stolk – Mart van Hoflsot.
Cat.4 Pieter de Graaf – Bram Spetter.
Cat.5 Hans Oude Ophuis – Koen van Valkenhoef – Rigo Stegeman – Walter Wahle – Ramon Schaaf – Gerdo Hazeleger – Marcel Hoogland.
Cat.6 Frans van der Velden – Andre Rijken – Jan-Willem de Koning – Marc van Eick.

Zaterdag 13 februari laatste wedstrijd in Lunteren WV Ede i.s.m. Tour de Force, Goudsberg

Foto’s VWC Soester Hoogt

Tussenklassement 30 jan – Zutphen