Marathon training Amerongen

Marathon training Amerongen

14×7 van Amerongen!

Zaterdag 7 maart is de jaarlijkse marathon training van Amerongen gereden op de kleine ronde van Leersum 14×7.2 km dus ruim 100 km met daarin dik 1.600 hoogte meters. Het startveld bestond uit 80 deelnemers die met een kleine tijdsinterval in groepjes van 5 op het parkoers werden losgelaten.

Er deden heel wat MBC wedstrijdrijders mee en enkele fanatieke recreanten . De weersomstandigheden waren prima nog frisjes bij de start met 4 graden boven nul, maar na een paar rondes  liep de temperatuur al snel op en kwam er een heerlijk zonnetje bij. Er stond een stevige wind, desondanks zat het tempo er goed in bij velen.

De verzorging was erg uitgebreid variërend van sportdrank, sinaasappels, bananen to de gehele supermarkt collectie aan koekjes en chips. Voldoende keus dus om je koolhydraten, vitamines, mineralen aan te vullen.

Er zijn foto’s gemaakt door  Fred van Zetten. Wil je die bekijken klik dan hier

Bericht van de organisatie:
De tijdregistratie was dit jaar wat lastiger. Onze stroomvoorziening heeft ons wat in de steek gelaten. De aggregaat liet ons al snel in de steek maar de noodvoorziening via de accu bleek ook niet 100%. Ondanks alles is het ons wel gelukt om de tijden vast te leggen. Bij thuiskomst bleek het data-bestand op de pc beschadigd te zijn dus eerst maar genoten van het weekend :-). Gisteren gestart met het handmatig overnemen van de tijden en nu de eerste publicatie op de website. Het is even behelpen geweest maar de uitslagen zijn tot op hondersten van seconden vastgelegd

Klik hier voor de uitslagen!