VWC 2018

Foto’s VWC 2018

Foto’s Veluwse Wintercompetitie 2018

Na de afgelaste wedstrijd van 17 december 2017 is er op 14 januari alsnog de Veluwse Wintercompetitie gereden onder  totaal andere weersomstandigheden.

Het parkoers lag er super goed bij en het zonnetje kwam er zo nu en dan ook door. De bouwers van het parkoers hadden een mooi uitdagend en technisch parkoers gerealiseerd, die ervoor zorgde dat de hartslag flink omhoog ging tijdens de wedstrijd. Het was voor de aanwezige vrijwilligers net aan bol te werken, maar met af en toe een paar extra handen van de aanwezige ouders is alles weer redelijk vlekkeloos verlopen.

MBC had tegelijkertijd ook haar jaarlijkse Nieuwjaarsrit voor de recreanten met afsluiting bij De Stoeterij waar de leden, naast de koffie en chocomel, werden getrakteerd op de gebruikelijke appeltaart met slagroom. Deze activiteit viel, vanwege het uitvallen van de eerste wedstrijddag, nu toevallig samen. Dit was mede de oorzaak dat we helaas een aantal vaste vrijwilligers moesten missen bij de VWC.

Al met al zijn er 3628 foto’s geschoten. Daaruit hebben we een mooie selectie gemaakt van 558 foto’s. Deze kun je bekijken en downloaden op onze Google+ pagina.

De wedstrijdcommissie van MBC Midden Nederland wil bij deze iedere vrijwilliger en alle mensen die ter plekke hand en spant diensten hebben verricht, waardoor dit evenement weer succesvol is verlopen, super bedanken. Het was een sportief en gezellig evenement.