Clubweekend Harz 2015 groepsfoto

Clubweekend Harz 2016

MBC Clubweekend Braunlage (Harz) 2016

Het MBC Clubweekend valt vroeg dit jaar. Van 5 t/m 8 mei 2016. Een goed gebruik is om bij succes 2 jaar achtereen hetzelfde gebied en hotel aan te doen. Dus we gaan weer naar de Harz, Braunlage. De Brocken, Bikepark Braunlage, de oude Oost-Duitse grens, de Hexenstieg en de Hanskühnenburg Klippe. Zomaar een aantal zaken die jullie bekend voor kunnen komen.

Clubweekend Harz 2015Geef je nu op inschrijfformulier 2016. vul je gegevens in, maak het totaal bedrag over op rekeningnummer: NL97 RABO 0144045540 t.n.v. MBC Midden Nederland o.v.v. clubweekend 2016.

Het Altes Forsthaus is weer het hotel waar we verblijven. Karakteristiek en nog steeds op loopafstand van het centrum van Braunlage. Uiteraard met een ruimte voor onze fietsen.

We hebben hard gewerkt en de routes zijn alweer zo goed als af. Op vrijdag en zaterdag bieden we tochten voor alle niveaus en wordt er in 3 tot 4 groepen gereden, elk met een eigen begeleider met gps. Er wordt voldoende pauze gehouden en als we daar de kans voor krijgen wordt er geluncht in een eetgelegenheid. Sowieso krijg je ook nog een lunchpakketje mee van het hotel. Om lekker mee te kunnen fietsen moet je goed mee kunnen komen met de B-groep op zondagochtend ritten. Zodat een rit van 50 km tot 75 km met de nodige hoogtemeters (over de hele dag) geen probleem voor je vormen.

MBC Harz bericht waarom mountainbikenVoor de vroegkomers en langblijvers is het een goed gebruik geworden om op donderdag al, en op zondag nog, een toertje te maken. Dit bij goed weer en onder begeleiding. Echter wel maar 1 niveau. Dus je moet goed mee kunnen komen op B+ groep niveau. Dit omdat er maar beperkt tijd is en er geen uitloopmogelijkheden zijn i.v.m. het avondeten.

En ook deze keer zal er bekeken worden of er voor de liefhebbers mogelijkheden zijn voor een dagje bikepark. Bikepark Braunlage ligt praktisch voor de deur van het hotel.

Wil je meer weten over het MBC Clubweekend download hier de PDF. Clubweekend volwassenen_2016

Filmpje Clubweekend Harz 2015

Adres: Hotel Altes Forsthaus