Iphone APP

Wat doen wij

De club heeft als doel om de sportieve belangen van het mountainbiken zo goed mogelijk te behartigen. Voor alle niveaus creëert de vereniging mogelijkheden om in clubverband bezig te zijn.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) zodat wedstrijdrijders hun licentie via de club kunnen aanvragen. Ook zijn wij aangesloten bij de NTFU.

Voor de recreant worden er op diverse niveau’s trainingen georganiseerd. Tevens zijn er door het jaar heen clubevenementen zoals toertochten, een clubweekend, clubwedstrijden, thema-avonden ed. Eén van onze belangrijkste activiteit is het organiseren van trainingen, dit kan zowel op recreatief als op wedstrijdniveau.

Vanaf 2020 werken we met een MBC app waar je je in moet schrijven voor een training. Inschrijven via de app is verplicht om deel te nemen aan de training. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen, onder andere in verband met de Corona maatregelen. Je kunt de app downloaden via je app store.

De MBC app is relatief eenvoudig in gebruik, toch hebben we een korte handleiding gemaakt waarin de werking staat beschreven. Download hier de PDF.