Veluwse wintercompetitie

Veluwse Wintercompetitie!

Zaterdag 17 januari was het de beurt van MBC Midden Nederland om, uit een reeks van 6 wedstrijden, op het ’t Soester Hoogt de Veluwse Wintercompetitie  te organiseren. De wedstrijdcommissie is erin geslaagd om voor alle categorieën een zeer uitdagend technisch parkoers uit te zetten.

Er was sprake van een grote opkomst aan jeugd- en wedstrijdrijders. De dag begon nogal fris, maar met het te voorschijn komen van het winterzonnetje was het toch redelijk toeven rondom het parkoers. De catering was in goede handen en werd verzorgd door Hilton Royal Parc Soestduinen. Heerlijke eigen huisgemaakte erwtensoep, verse broodjes, koffie, thee, koek, ect alles was er in ruime mate.

Het parkoers lag er, gezien het feit dat er veel regen was gevallen de afgelopen periode, uitstekend bij.  Om glijpartijen te voorkomen was er bij de start van de jeugd categorieën voldoende zand gestrooid op het asfalt goed berijdbaar te maken. Er werd enthousiast gestreden om de eerste plekken en de spanning zat er dan ook goed in. De MBC wedstrijdcommissie kan terugkijken op een zeer geslaagde dag voor alle deelnemers en het aanwezige publiek.

Naar de uitslagen!
Of download hier het Algemeen Klassement van de Veluwse Wintercompetitie 2014-2015

De eerst volgende wedstrijd is op 31 januari bij ETP in Zutphen.

Veluwse Wintercompetitie

Meer foto’s zijn te zien op de pagina foto’s.