MBC Clubweekend 2018

Het clubweekend is vol. Wil je op de wachtlijst gezet worden stuur dan een email naar: clubweekend@mbc-midden.nl
MBC Clubweekend 10 t/m 13 mei 2018

Na de afgelopen jaren in de Harz de clubweekenden gehad te hebben zijn we op zoek gegaan naar een nieuw gebied. We hebben een geweldig gebied gevonden in de zuidelijke Ardennen in het stroomgebied van de rivier de Semois.

Ons hotel is L’Eau Vive net buiten Vresse-sur-Semois gelegen. Het hotel wordt door Karin en Irwin gerund en is van alle gemakken voorzien. Een sfeervolle bar, comfortabele kamers en haardvuur wachten op ons na een dag mountainbiken.

hotel-Ardenen

Het gebied is rustig, bosrijk en uitdagend als het gaat om routes. Mooie landelijke paden worden afgewisseld door singletracks in de bossen. De klimmetjes zijn niet heel lang, wel venijnig af en toe. In Frankrijk liggen veel enduro trails met gave afdalingen. Overal is het vrij rijden.

Omdat we hier weinig tot geen uitloop kunnen hebben dien je te beschikken over een goede fietsconditie. Probleemloos meefietsen in een B-groep op het Hoogt is een vereiste.

Ardennen-2

Het clubweekend team zorgt voor routes voor elk niveau. Voor het vaste programma op vrijdag en zaterdag wordt er in 3 tot 4 groepen gereden, elk met een eigen begeleider met GPS. Vlak voor het weekend worden Garmin route bestanden beschikbaar gesteld voor degene die de route graag op eigen GPS wil hebben.

Er worden voldoende pauzes gehouden en er wordt geluncht in een eetgelegenheid als we daar de kans voor krijgen of anders in ‘het veld’. Je kunt daarvoor een klein lunchpakketje meenemen vanuit het hotel. Naar goed gebruik wordt er op donderdag en zondag een klein extra tochtje gereden (bij goed weer).

Het clubweekend staat open voor leden en directe gezinsleden, ook niet fietsende gezinsleden zijn welkom. Deze moeten wel voor eigen vermaak zorgen.

Programma kun je hier bekijken MBC Clubweekend – Aankondiging 2018

Heb je nog vragen, dan kan je terecht bij Ardan, Jeroen of Ivo via mail op clubweekend@mbc-midden.nl.

Inschrijven Clubweekend 2018

Video van het clubweekend 2015