Veluwse Wintercompetitie 2020

Veluwse Wintercompetitie 2020

Veluwse Wintercompetitie 2020

Op zondag 19 januari 2020 was het de beurt aan MBC Midden Nederland om op te treden als gastvereniging voor de 8e Veluwse Wintercompetitie. De weersomstandigheden waren goed, koud maar droog en af en toe een zonnetje. Al vroeg waren de vrijwilligers bezig om alle tenten op te zetten en het reeds uitgezette parkoers na te lopen. De koek en zopie, welke al jaren wordt verzorgd door de vrienden van Duchenne Heroes Riding 4 Nick, kon snel van start en al gauw was het gezellig druk op het inschrijfveld.

Met bijna 300 deelnemers kunnen we spreken van een zeer geslaagd evenement. Geen ernstige valpartijen dus de EHBO had het gelukkig rustig. Blije gezichten van de kinderen en inspannende gezichten bij de volwassenen maar iedereen was het eens over het parkoers, technisch, snel voldoende ruimte om in te halen. Dit is de essentie van mountainbiken. OM een goed beeld te krijgen van de dag kan je middels de link alle foto’s die gemaakt zijn bekijken (met dank aan Fred).

De wedstrijdcommissie wil alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om deze wedstrijd tot een succes te maken bedanken voor de inzet. Zonder deze vrijwilligers is dit niet mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Foto’s Veluwse Wintercompetitie 2020

Categorie 10-11
Categorie 8-9
Categorie 7 en 12
Categorie G
Categorie jeugd