Waterval Elbe

Vakantie in het Reuzengebergte

Mountainbike vakantie in het Reuzengebergte (Krkonos)

Altijd al eens willen mountainbiken in het Reuzengebergte! Nou dat kan… Leon van Valkenhoef* organiseert geheel verzorgde en op maat samengestelde wandel- en mountainbike tochten in Tsjechië.

Leon van Valkenhoef
Leon van Valkenhoef

Leon kent Tsjechië op zijn duimpje, want al vele jaren komt hij in dit gebied voor zijn werk. Samen met Max (voormalig MBC wedstrijdtrainer) hebben zij in het verleden diverse tochten daar gereden.

In zijn jongere jaren was hij samen met zijn broer Koen (huidige MBC wedstrijdtrainer) een fanatieke BMX en downhill biker en samen behoorde zij tot de nationale en internationale top.

Ervaring en techniek is dus Leon op zijn buik geschreven wat hij nu graag met jou wil delen. Tijdens de mountainbike vakanties ga je niet alleen de bergen trotseren en genieten van de mooie panorama’s van Tsjechië maar leer je ook nog de skills van het mountainbiken. De reis is voor iedereen geschikt, ben je nu beginner of gevorderd de tochten worden aangepast qua niveau.

Lijkt het jou leuk om eens in Tsjechië te fietsen kijk dan voor meer informatie op de website: actievevakantietsjechie.nl

Je kunt ook Leon mailen dat kan naar: info@actievevakantietsjechie.nl

 

Leon is van meerder markten thuis. Leon is ook official instructeur in de Wim Hof methode. Wil je meer over ademhaling en de kou trotseren weten kijk eens op de website van Wim Hof The iceman.

Wim Hof methode workshop in Vrchlabi

Wim Hof en Leon

*Technisch specialist. o.a onderhoud in vnl. de voedings- en verpakkingsindustrie. Implementatie van onderhoudssystemen, van plan tot uitvoering. Outsourcing Tsjechië / Slowakije.