MBC EHBO cursus

Herhaling EHBO

Het blijft toch iedere keer ontzettend gaaf om als begeleider van MBC Midden Nederland met een groep mountainbike liefhebbers het bos in te duiken. Leuke paadjes, heuveltjes, lekker zonnetje en af en toe een keertje pech.

Pech met een fiets van een deelnemer is niet zo spannend, dat krijg je onderweg eigenlijk altijd wel gefixt. Spannender wordt het als één van de deelnemers lichamelijke pech krijgt. Dit kunnen uiteenlopende zaken zijn, van een sneetje door een braamstruik, een botbreuk of zelfs hartfalen.

Daarmee wordt het begeleiden ineens een serieuze zaak, en dat is OK. Want jullie zijn stuk voor stuk in staat om het hoofd koel te houden en te doen wat er gedaan moet worden. Voor dit laatste krijgen jullie als begeleider allemaal een EHBO training en  herhalingen vanuit MBC Midden Nederland.

Geslaagde deelnemers ontvangen een NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat.

Op zaterdag 5 september 2015 staat er weer een training ingepland. Geef je hier op voor deze eerstvolgende training/herhaling. Het is leuk, leerzaam en je leert wat je moet doen als één van je deelnemers lichamelijke pech krijgt.

Waar en hoe laat hoor je op tijd!