Marian Schilder

Marian Schilder

Vanwege ons werk maar ook door de bosrijke omgeving, zijn Martin en ik in 2010 verhuisd naar Soest. We wilde graag lid worden van een mountainbike vereniging in de buurt. Maart 2011 konden we instromen bij MBC Midden Nederland.

Het leuke van mountainbiken vind ik, werken aan mijn conditie, sportief en gezond bezig zijn in combinatie met het buiten zijn en het genieten van de natuur. Ik stop bijvoorbeeld voor een mooie paddestoel die ik langs het parkoer tegen kom en dat levert soms mooie foto’s op o.a. gebruik ik die foto’s weer voor de website MBC Midden Nederland waarvan ik de beheerder ben.

Mooie plaatjes bericht

Via de club heb ik in 2015 mijn MTB 3 instructeur diploma mogen halen. In de begin fase dat MBC met de jeugd was gestart heb ik dit kunnen toepassen op de trainingen van de jeugd. Tevens geef ik Start2Bike clinics samen met Marc. Sinds 2017 gestart met begeleiden bij de recreanten.

Ik ben begonnen met Mountainbiken in 2004 en ging toen regelmatig naar Schoorl en reed in de wintermaanden op zaterdag wat tochten in Nederland. Een aantal jaren later gingen we al snel tochten rijden in Duitsland, België en Oostenrijk. Mijn mooiste mountainbike ervaring is de Salzkammergut en mijn zwaarste de TransTirol.