Pieter Klaver

Pieter Klaver

Mijn naam is Pieter Klaver ik woon in Naarden en sinds 2010 bij de club als begeleider.

Wat vind je zo leuk aan mountainbike?

Wat ik leuk vind aan het mountainbike is het één wezen met de natuur en op plekken kunnen komen waar je normaal niet zo makkelijk kunt komen. Kort om vrijheid!!!

Wanneer ben je begonnen met mountainbike?

Ik ben in 1995 begonnen met fietsen, eerst met een fietsvakantie door Portugal. Daarna ben ik samen met mijn vriendin door Thailand heen getrokken en toen was ik helemaal om. Ik ben gestopt met de kano sport wat altijd mijn passie was geweest, en ben begonnen met het mountainbike.

Wat is je mooiste mountainbike ervaring?

Mijn mooiste ervaring op de mountainbike is Valsugano geweest, dit gebied ligt tussen Trentino en Bassano in Noord Italië. Voor mij het paradijs.

Dit doe ik nog meer…

Buiten de club om verzorg ik met mijn eigen bedrijfje MTB Sportief, mountainbike clinics, trainingen en teamdagen. MTB Sportief  kan je helpen om je vaardigheden op een leuke gezellige manier uit te breiden en te verbeteren. Wij werken met verschillende niveaus en groepen, hierdoor blijft de training voor iedereen leuk, gezellig  en uitdagend.
Pieter Klaver

Ben je aantoonbaar lid van MBC-midden of de NTFU, dan kun je voor een gereduceerd tarief bij MTB Sportief terecht. Meer info op www.mtbsportief.nl.