Nicoline MTB

Nicoline de Zoete

Mijn naam  is Nicoline de Zoete en ik ben sinds 2007 lid van deze gezellige club. In 2009 ben ik ook bestuurslid geworden. Ik doe de ledenadministratie en het secretariaat. Ik vind dat een leuke uitdaging omdat we afgelopen jaar zeer explosief gegroeid zijn en we zeker in de toekomst nog zaken anders willen organiseren.

Wat vind je leuk aan mountainbiken?

Het buiten zijn…Heerlijk in de natuur en dan genieten van de omgeving en daarbij natuurlijk jezelf af toe flink laten werken.

Wanneer ben je begonnen met mountainbiken?

Ik ben al weer wat jaartjes actief op de fiets. Begonnen met af en toe een dagje te fietsen in de Ardennenen, vervolgens besmet geraakt met het mtb virus en toen maar  mountainbike gekocht en zo ben ik hier de bossen gaan verkennen. Ik ben door Joke overgehaald om een Transalp te gaan fietsen en zo ben ik ook met MBC in aanraking gekomen.

Wat is je mooiste mountainbike ervaring?

De Transatlas in Marokko. Een fantastische ervaring waarbij we ongelofelijke mooie landschappen hebben gezien en waar we ook helemaal terug naar basic moesten. Het was in die week aardig afzien zowel mentaal als fysiek maar ik kijk daar nog steeds erg leuk op terug.

Hoe ziet je ideale mountainbike eruit?

Tijdens een beklimming in de bergen denk ik wel eens dat ik er een motortje op wil hebben maar ach als ik dan boven ben dan weet ik weer waar ik het voor doe…

Dus ik hou het maar op de Scott Spark!