MBC Clubweekend Pfalz 2019

MBC Clubweekend

30 mei t/m 2 juni 2019

Dit jaar gaan we voor een nieuwe uitdaging en wel in de Pfalz. Het gebied staat ook wel bekend als het “Felsenland”.  We strijken neer in Mountainbike park Pfälzerwald. 20 uitgezette routes met een totale lengte van 900 km.

Ons hotel is Landgasthof zum Schwan. Typisch Duitse stijl met veel hout en klassieke elementen. De keuken is anders dan afgelopen jaar, zeer voedzaam onder andere voorzien van schnitzels en pasta. Daarnaast kan er genoten worden van große Weizen met en zonder alcohol.
Het Pfälzerwald is een groot gebied net onder Kaiserslautern op een kleine 5 uur rijden. Zeer bosrijk in het noorden en meer naar het zuiden kom je de Felsen ofwel rotsformaties tegen. Direct in de omgeving van het hotel liggen 5 routes, qua niveau variërend van gemiddeld tot zwaar. Hoogtemeters lopen van 1000 tot een kleine 2000 per route. Hier en daar dappere klimmen en dito afdalingen.

Het clubweekend team zorgt voor routes voor elk niveau. Voor het vaste programma op vrijdag en zaterdag wordt er in groepen van 10 man gereden, elk met een eigen begeleider met GPS.
Vlak voor het weekend worden Garmin route bestanden beschikbaar gesteld voor degene die de route graag op eigen GPS wil hebben. Alle routes zijn goed uitgepijld dus zonder kan ook.
In Trippstadt, op fietsafstand van het hotel, is een klein bikepark met schansen en kombochten. De liefhebber kan daar zijn skills oefenen 

Er worden voldoende pauzes gehouden en er wordt geluncht in een eetgelegenheid als we daar de kans voor krijgen of anders in ‘het veld’. Je kunt daarvoor een klein lunchpakketje meenemen vanuit het hotel.

Programma:
Donderdag 30 mei:
Vanaf 15:00 inchecken
Eventuele korte tocht vertrek 13:00
‘s Avonds gezellig met z’n allen eten

Vrijdag 31 mei:
Ontbijten
Mooie dagtocht biken
‘s Avonds gezellig met z’n allen eten

Zaterdag 1 juni:
Ontbijten
Mooie dagtocht biken
‘s Avonds gezellig met z’n allen eten

Zondag 2 juni:
Ontbijten
Eventuele korte tocht afhankelijk van animo
Voor 11.00 uitchecken

Inbegrepen:
3x overnachting

3x ontbijtbuffet
3x avondeten
3x lunchpakket

Niet inbegrepen:

  • Drankjes gedurende het hele weekend
  • Eventuele toegangskaarten, huurfietsen en uitrusting
  • Lunches

Kosten:
Clublid: 225 euro
Geen lid: 225 euro (alleen directe gezinsleden)
Toeslag 1-persoonskamer 75 euro (beperkte beschikbaarheid)

Het clubweekend staat open voor leden en directe gezinsleden, ook niet fietsende gezinsleden zijn welkom. Deze moeten wel voor eigen vermaak zorgen. Realiseer je dat indien je een 1-persoonskamer boekt dat er 1 persoon minder mee kan.

Er zijn 34 plaatsen en vol = vol. Je kan eventueel op een reservelijst geplaatst worden. 

Je kunt je tot 23 januari 2019 opgeven. Je inschrijving is pas definitief als de betaling is bijgeschreven op de rekening van MBC.
Je ontvangt hiervan een bevestiging per mail.

Mocht je annuleren en je plaats wordt ingenomen door iemand van de reservelijst dan zijn er geen kosten aan verbonden. Zijn er geen reservekandidaten, dan zijn de kosten voor jezelf en zal je die op je eigen annuleringsverzekering moeten verhalen.

Zorg dus zelf voor een reis/annuleringsverzekering!!!

Hoe geef ik mij op?
Klik hieronder, vul je gegevens in en maak het totaalbedrag over op rekeningnummer: NL97 RABO 0144045540 t.n.v. MBC Midden Nederland onder vermelding van clubweekend 2019

www.mbc-midden.nl/inschrijfformulier-clubweekend

Uw reisleiders zijn dit jaar wederom Jeroen, Ardan en Ivo.

We hebben er weer zin in !

Heb je nog vragen, mail ons op clubweekend@mbc-midden.nl.