Jeffrey Spoor

Mijn naam is Jeffrey Spoor , (ook wel genaamd DINGES) ben getrouwd met mijn wederhelft Annette,  en we hebben samen 2 dochters Kim & Isa. Mijn hobby’s bestaan uit, drummen, snowboarden,  navigeren in diverse rally’s,  sleutelen aan mijn mini’s,  vakanties met de camper en natuurlijk mountainbiken, en wanneer je dit kan combineren (en dat is vaak het geval) is dat natuurlijk helemaal het einde. 

Wat vind je leuk aan mountainbiken?

Het fijne van mountainbiken is uiteraard de gezelligheid, maar vooral ook de ontspanning, ik heb een hele drukke baan waarbij ik heel veel achter mijn bureau zit waardoor ik er ook niet slanker op wordt, tijdens het fietsen kan je je (ondanks de inspanning) toch lekker ontspannen.

Wanneer ben je begonnen met mountainbiken?

 Ik ben +/- 7 jaar geleden begonnen met mountainbiken, eerst met mijn zwagers die één voor één afvielen door enigszins verhuizing en andere drukke bezigheden. Van mijn kinderen had ik voor vaderdag een lidmaatschap gekregen en ben toen lid geworden van MBC-midden.

Wat is je mooiste mountainbike ervaring?

Ja met de vraag “wat is de mooiste mountainbike ervaring” dat zijn denk ik toch wel de tochten door de Belgische Ardennen en de bergen van Kroatië, betekend natuurlijk niet dat ik het hier niet naar mijn zin heb, elke keer is het toch weer heerlijk om door de bossen te cruisen. 

Hoe ziet je ideale mountainbike eruit?

 Misschien toch wel een vol geveerde fiets, maar door de vele (dure) hobby’s is het moeilijk daar de centen voor te vinden, het onderhoud vergt natuurlijk ook het nodige.